Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Fionianquartet


Kontakt: Ida Franck, cellist, Kertemindevej 77, 5540 Ullerslev. 
23800306
E-mail: kertemindevej77@gmail.com 
Website: www.fionianquartet.dk 

fionianquartet musik

Fionian Quartet - Barokensemble: Sopran, blokfløjter, cello og cembalo. 
Koncerter med glæden og det musikalske nærvær i centrum.
Alle medlemmer i ensemblet nærer en stor kærlighed for barokmusikken, og kvartetten har inden for de seneste år spillet adskillige koncerter over hele landet.
Kvartetten præsenterer altid musikken i løbet af koncerten og gør en dyd ud af at formidle musikken med en personlig vinkel og gode historier.

"Fionian Quartet's fire friske fynboer charmerede det talstærke publikum med liflige toner... Alt i alt en koncert, som vil stå i erindringen." Britta Knudsen, Organist i Jetsmark Kirke

Se venligst vores website: www.fionianquartet.dk
(Honorar: ca 10.000 kr. efter aftale plus transport fra Fyn)
Koncerter over hele landet. Vi medbringer selv alle instrumenter.

Hermed vore foreløbigt to programmer:

1. Fionian Quartet – Tysk kirkemusik versus italiensk virtuositet

I dette program, som med stor succes har været opført i kirker og musikforeninger over hele landet, tilstræber ensemblet at demonstrere kontrasterne mellem den seriøse tyske stil og den livlige italienske musik. Den tyske barok præsenteres ved arier, kantater og sonater af bl.a. Buxtehude, Telemann og Bach samt uddrag af Händels værk ’Neun Deutsche Arien’. Fra Italien byder programmet på vokale og instrumentale værker af bl.a. Vivaldi, Scarlatti, Stradella og Corelli. Dertil små uimodståelige satser af de tidligere komponister Caccini, Monteverdi og Frescobaldi. Fionian Quartet udvider løbende repertoirelisten, hvormed programmerne altid skræddersyes til den enkelte koncert.