Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Landscapes kirkekoncerter

v. Claus Thorsager Olesen, Svalevej 9, 4100 Ringsted
Telefon: 6061 1365
www.thorzager.dk
www.facebook.com/thorzager


Komponist & Musiker Claus Thorsager Olesen er født i 1965, bosiddende i Ringsted, og har i en lang årrække komponeret musik til meditation, medier og TV. Har i samarbejde med instruktører og undervisere udviklet og udgivet CD’er indenfor mindfulness, meditation og intuition. 
Du har hørt Claus’ musik før, han er en flittigt brugt komponist på DR TV.

Landscapes kirkekoncerter afholder koncerter på Sjælland & Øerne + Fyn. Jylland efter særlig aftale.

1. Landscapes – En musikalsk sansestorm (Til små og mellemstore kirker)

Landscapes er en anderledes nyskabende koncert, der musikalsk genskaber vores oplevelser og reaktioner fra orkanerne i Danmark i 2013 og 2014. 90 minutters musik der fremføres med en dynamik og lyd der udfordrer publikums fantasi og visuelle evne.
”Stærk, sanselig musikalsk oplevelse” var en af anmeldelserne fra uropførelsen i marts 2014. Musikken er tidsløs smuk og uhyggelig dramatisk på en måde, der omringer publikum og henfører dem ud i naturen under både orkanen og den stille eftervirkning. Meditation på en yderst virkefuld måde.
Landscapes er komponeret specielt med henblik på at blive opført historiske steder, kirker, klostre, m.v. hvilket skaber en stemning af sammenhold og ly, mens orkanerne raser udenfor.
Hver koncert er unik. På spillestedet inviteres arrangørerne med til at læse over musikken. Læsningen tager udgangspunkt i temaet i hvert nummer, og giver ekstra dimensioner i oplevelsen. Publikums reaktioner efter koncerterne er yderst positive. Hvis arrangøren ikke ønsker at deltage i dette, kan vi selv stå for læsningen.
Publikum får en oplevelse med hjem som holder længe. Det er ikke bare en fin musikalsk oplevelse, det er massage for sjælen og udfordring af fantasien.
Præsentation af koncerterne kan ses her: 
www.youtube.com/watch?v=TdgXoynHHp0 
Læs anmeldelser på www.thorzager.dk
(Ca. 90 min.; kr 6.000 alt incl. (Fyn kr 7.000)


2. Landscapes xl– En musikalsk sansestorm (Til større kirker/domkirker)

Landscapes xl er musikalsk samme koncert som første koncert tilsat visuelt indtryk. Hvor de små og mellemstore kirker skaber en intens atmosfære, vil man i de større kirker opleve Landscapes som en stor musisk og visuelt flot sansestorm. Professionel lyssætning specielt designet til kirken giver en hel unik oplevelse. 
Se videoen i første beskrivelse samt denne fra Sankt Mikkels i Slagelse. Video fra Odense Domkirke følger senere.
www.youtube.com/watch?v=pldVs14z1EY 
Læs anmeldelser på www.thorzager.dk 
(Ca. 90-120 min.; Kr 14.000 (Fyn 15.000))