Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Dorthe Honore Johansen

Vesterled 8, 8870 Langå
Telefon: 2033 4163, 8623 0715
Email: dorthe-johansen@johansen.mail.dk
Hjemmeside: www.dorthe-johansen.dkEn musikalsk aften eller eftermiddag med danske sange og viser fra flere generationer, krydret med fællessang og fortælling. Dorthe akkompagnerer selv på klaver, guitar og harmonika. 
Dorthe Honore Johansen er professionel sanger og musiker med en konservatorieuddannelse som musikpædagog, og har gennem hele sit liv haft musikken som sit primære virke. Hun har optrådt utallige steder, især i foreninger og sognegårde. Desuden har mange af hendes sange jævnligt lydt i DR.
Dorthe medbringer selv lydanlæg og alle instrumenter, og tager sangblade med til alle deltagere, som kan beholdes. Løn aftales individuelt.

Dorthe Honore Johansen afholder koncert i hele landet.


1. Sangen til Livet

Et afvekslende og livsglad program med viser og sange om livet, hverdagen, børn, gamle og meget mere, sat sammen til et musikalsk causeri med fællessange, digt og fortælling.
Sangene er hovedsagelig hentet fra den nordiske sangskat og tæller både nye og gamle, kendte og mindre kendte, men alle med vedkommende tekster om det alment menneskelige. 
Der er visen om hverdagen med de helt små børn, og den om de flyvefærdige, som snart vil forlade reden. Om en gammel dames drømme og tanker om sit liv, og sangen om Kathrines sidste time på plejehjemmet. 
Om kærligheden når den spirer, og når den har levet længe mellem to mennesker i en foranderlig verden. Om at være et lille led i generationernes kæde, og at kunne se det store i det små, midt i hverdagen. 
Programmet afstemmes efter årstiden, og der vil være fællessange til alle, som kan beholdes. 
Se også Dorthes øvrige programmer på www.sogneaften.dk
(varighed efter aftale, -typisk 60 min.; honorar efter aftale)