Kirkekoncerter og musikalske foredrag

1. Ukulele koncert

Carsten Knudsen fra De Nattergale har spredt glæde med smukke sprøde toner fra sin ukulele ikke bare i Danmark men også udenlands. 
Han har spillet på The Blue Mountain Ukulele Festival i Australien, 0g Sibelius Museet i Turku i Finland. 
I Danmark har han spillet på Århus Jazzfestival og udført adskillige koncerter i kirker og kulturhuse. 

Koncerten veksler mellem det meditative og det folkelige med historier og pudsige indfald undervejs i koncerten. 

(Koncerten varer en time. Han spiller helst uden forstærkning så derfor kun i kirker med god efterklang medmindre andet aftales. Pris efter aftale)

Hør musikken på www.youtube.com/user/Youkeandme

I 2013 udgav han CDen ”Ukulele” kun med solo ukulele. Den indeholder mest hans egne kompositioner men også et par klassikere. Musikken er inspireret af klassisk musik og klassik guitar teknik. 
I 2012 har han i samarbejde med musik kæden 4Sound udgivet en ukulele skole på DVD ”Lær at spille ukulele med Carsten Knudsen” 
Citat fra Rootzone anmeldelse af CD
“Carsten Knudsen kan sit kram og forstår at få mange forskellige klange, toner og melodier ud af ukulelen, så trods de mange numre bliver det ikke ensformigt at lytte til.”Latency” og ”Seize the day” er et par smukke numre, som er værd at lytte til. Men især med de mere muntre toner i ”Flabbergasted”, ”Hot and Spicy” eller ”The Drunken Moose” beviser Carsten Knudsen ukulelens mange nuancer. For han styrer de fire strenge med suveræn hånd og får det optimale ud af det lille instrument.”