Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Louise Juul

Kontakt: Silkeborgvej 262 H 1 2 , 8230 Åbyhøj
Telefon: 2169 4774
E-mail: louise@louisejuul.dk
Hjemmeside: www.louisejuul.dk

Louise Juul har udgivet 3 album med egne kompositioner og tekster. Hendes musik afspejler folk-genrens behagelige sound men flirter også med jazz- og popklingende melodier præsenteret i et lækkert, til tider kantet lydunivers. Teksterne er både på dansk og engelsk og har karakter af ærlighed og åbenhed. Louise udgiver nyt album (hendes 4. album) på dansk “Rebekkavej” januar, 2019. Hun optræder enten solo el. med konservatorie-uddannede musikere. (Vejledende pris er: 8.000 kr. alt afhængig af de konkrete forhold)
For mere information om Louise og for at læse anmeldelser, se mere på: www.louisejuul.dk

Louise er også at finde på Spotify, Itunes, Youtube etc.

Louise Juul afholder koncerter i hele landet. 

1. En hyldest til Eva Cassidy

Den amerikanske musiker og sanger Eva Cassidy havde en utrolig stemme og en ubeskrivelig evne til at indleve sig og fortolke sange på en måde, så det risler én ned af ryggen. Hun døde i 1996 kun 33 år gammel. Mens hun levede var hun kendt af få, men flere år efter sin død sælger hendes plader i millionvis!
Koncerten er en hyldest til Eva Cassidy, hvor jeg gengiver et udpluk af de sange hun er mest kendt for, og hvor jeg ind i mellem sangene fortæller historien om Eva Cassidys liv og især hendes eftermæle som på én gang er både ulykkeligt og enestående.
En aften du ikke glemmer, og som efterlader et indtryk i dig…
En musikalsk fortælling i ord og toner om den unge kvinde med den store stemme og unikke sjæl samt hendes fantastiske fortolkninger af sange som “Over the Rainbow”, “Danny Boy” og ”Fields of gold
(45-100 min. uden pause; Louise medbringer selv lille anlæg. Arrangementet virker godt med et par fællessalmer ind imellem. Pris: 7000 + kørsel efter statens takst)
Koncerten er med stor succes tidligere afholdt: Juelsminde Kirke, Snaptun Kirke, Saxild Kirke, Rårup Kirke, Smidstrup Kirke, Stilling Kirke, Præstekonventet Grenaa, Vejlby Kirke mv.


2. Louise Juul m. akk.

Country-inspireret med tilbagelænet og indtagende udtryk 
LOUSE JUULs musik afspejler country-genrens behagelige sound men flirter også med jazz- og popklingende melodier præsenteret i et lækkert, til tider kantet lydunivers. 
Teksterne er på engelsk og har karakter af ærlighed og åbenhed. 
Louise optræder enten solo el. med konservatorie-uddannede musikere. 
(Vejledende pris er: 8.000 kr. alt afhængig af de konkrete forhold)

For mere information om Louise og for at læse anmeldelser, se mere på: www.louisejuul.dk

Louise er også at finde på Spotify, Itunes, Youtube etc.

Video:
www.youtube.com/watch?v=p8HrCNVcd6k