Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Maindal Trio

v. Anja Maindal, Ligustervej 9, 8600 Silkeborg
Telefon: 5028 2829
Mail: anjamaindal@outlook.dk

Anja har længe gerne ville synge koncerter i kirken og har igennem flere år søgt efter en egnet pianist og ved et tilfælde mødte hun så Søren – Anja havde et højtalersæt til salg som Søren kom og købte og så gik snakke selvfølgelig og de begyndte så at arbejde på et repertoire. Søren kendte en bassist, Niels og alle tre blev så enige om at få et repertoire op at stå og de er nu klar til at komme ud og spille.

Maindal Trio afholder koncerter i Jylland og på Fyn.

1. Tema: Kærlighed

Maindal Trio synger / spiller dejlige velklingende – kendte sange som omhandler de forskellige aspekter omkring kærlighed.
Anja fortæller lidt om sangene og fortolker sangene og rent musikalsk gør det til deres egne – dog uden at de mister sin oprindelse.
Link til demo: www.youtube.com/watch?v=HIuKOWGq018
(30-60 min. 7.500 kr. inkl. transport)


2. Jule-koncert

Maindal Trio synger / spiller dejlige velklingende, kendte julesange.
Anja fortæller lidt om sangene og fortolker sangene og rent musikalsk gør det til deres egne – dog uden at de mister sin oprindelse 
Link til demo: www.youtube.com/watch?v=_jKFv2VIOq4
(30-60 min. 7.500 kr. inkl. transport)


3. Musikalsk foredrag med Birthe Kjær

Anja underholder med fortælling fra Birthe Kjærs fantastiske liv og synger hendes dejlige sange, som så også er krydret med lidt sjov og grin, så alt i alt en fornøjelig underholdning. 
Musikdelen er med mp3 som singback – det vil sige: I Anjas lille studie har hun indspillet musikken, som så afspilles via hendes iPad og hun synger til. 
(30-90 min 4.000 kr. incl. transport)