Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Sigurd Barrett

Kontakt: Louise Schouw management
Telefon: 2888 2838
E-mail: ls@LouiseSchouw.dk

Den folkekære entertainer og forfatter Sigurd Barrett har boet i danskernes hjerter siden sit
gennembrud med Sigurds Bjørnetime og Hit med Sangen på DR 1. Siden har han spillet mere end 5.000 koncerter, udgivet mere end 30 albums og skrevet flere end 40 bøger, som i alt er solgt i knap 1 million eksemplarer.
Sigurd er ubetinget Danmarks familieentertainer nummer ét, og han favner både børn, forældre og bedsteforældre. Hans teaterkoncerter har spillet på Det Kongelige Teater, og hans turneer har bragt ham rundt i alle danske byer gennem de sidste 25 år. Senest har han udgivet 200 musikvideoer ”Syng med Sigurd” og vundet prisen for Årets Børnebog 2022
Alle Sigurds koncerter er for hele familien. I har mulighed for at inddrage jeres eget børnekor i koncerten, hvor han kommer før koncerten og øver med børnene. Sigurd kan selvfølgelig også spille alle koncerter uden kor. 

1. Sigurd fortæller bibelhistorier

Sigurd Barretts berømte bibelkoncert har siden 2010 turneret i mere end 500 kirker med sangene fra ”Sigurd fortæller bibelhistorier”. Bogen har 10-års jubilæum, og har længe ligget nr. 1 på bestsellerlisten over børnebøger med mere end en halv million solgte eksemplarer. 
Den folkekære Sigurd Barrett synger og fortæller fra Bibelen, og der kan medvirke lokale børnekor/kirkekor, hvis det ønskes. Det er endvidere muligt at trykke sangblade, så alle kan synge med. Ved sin side har Sigurd guitaristen Eskild Dohn, som også deltager i dialogen og medvirker på flygelhorn, trompet mv. Børnene i kirken inddrages, og koncerten henvender sig til hele familien, både børn, forældre og bedsteforældre. Hvis det ønskes, kan koncerten opgraderes til fuldt band med bas og trommer.
(Varighed 60 minutter. Efter koncerten skriver Sigurd autografer til alle)


2. Sigurd synger salmer for store og små

I anledning af Salmebogens 450-års fødselsdag synger og fortæller forfatteren og pianisten Sigurd Barrett om de store salmedigtere. Sammen med guitaristen og sangskriveren Eskild Dohn møder vi Kingo, Brorson, Grundtvig, Ingemann og flere af de andre store salmedigtere i udklædninger, og publikum underholdes, synger med og lærer en masse om den danske salmeskat på en helt ny og sjov måde. 
Sigurd og Eskild har gendigtet 16 af de mest kendte salmer, som er udgivet på forlaget Dansk Sang som sangbog og på CD. En lærerig, rørende, sjov og musikalsk koncert for hele familien.
(Varighed 60 minutter. Efter koncerten skriver Sigurd autografer til alle)


3. Syng julen ind med Sigurd

I 2022 udgav Sigurd Barrett bogen ”Sigurd fortæller om julens traditioner”. Hver jul laver Sigurd en julekoncert, som, traditionen tro, spiller i en række kirker landet rundt. Med sig på scenen har Sigurd sin trofaste guitarist, Eskild Dohn, som også spiller flygelhorn, saxofon og andre instrumenter. Der medvirker gerne (men ikke nødvendigvis) lokale børnekor.
Koncerten er for hele familien, og med sangblade til publikum kan alle være med til at synge julen ind med Sigurd. Hvert år er der nye numre på programmet, men de gamle klassikere er også stadig med,og mange steder er ”Syng julen ind med Sigurd” for længst blevet en fast tradition for hele familien. 
(Varighed 60 minutter. Efter koncerten skriver Sigurd autografer til alle)


4. Familiekoncert med Sigurd Barrett

Oplev Sigurd, når han ruller sig ud med alle sine kendte sange, flankeret af guitaristen og multiinstrumentalisten Eskild Dohn. Og hvem ved – mon ikke Bjørnen Bjørn og Den grønne Pilfinger også har en finger med i spillet? Familieunderholdning af højeste kvalitet og et sikkert trækplaster til ethvert arrangement.
(Varighed 60 minutter. Efter koncerten skriver Sigurd autografer til alle)