Kirkekoncerter og musikalske foredrag

PauseBuddy

Pause Buddy
Per Cussion Rasmussen
Kontakt: Harekæret 7, 520 Odense SØ
Telefon: 4092 3788
E-mail: kontakt@pausebuddy.dk 
www.pausebuddy.dk/koncert 

Zensing-Handpan


Per Cussion er musiker med fokus på at gøre travle pauser til bedre pauser med musikalske pause oplevelser. 
Pers fremtidsans har fremkaldt en klangfuldhed og langsomhed, der kommer til udtryk i både digitale musikproduktioner, udgivelser og analoge fremførelser, som et naturligt modspil til en travl virkelighed, hvor friheden er blevet kapret af some og fomo.
Per Cussion er uddannet slagtøjsspiller på Carl Nielsen Academy of Music i Odense 1995 og på Ignacio Cervantes, Havana Cuba 1993 i
Bateria y Percusión Cubana. 
Per har spillet orkestermusik, teatermusik, dansemusik, popmusik, nordisk jazz, Sacred Concerts, skolekoncerter, musikalske teambuildings events og stomp shows i TV, på scenen og på gaden.
Per er selvlært instrumentbygger og har skabt showgruppen HabenGoods, der optræder med remix af legendariske film- og rocknumre på musikinstrumenter af genbrugsmaterialer med indbygget humor.
Per har siden føjet en række egenskaber til sin gøren og væren, bla som komponist, producer, lydmasterering, saunagusmester, pausebuddy, retreatvært i Toscana og futurist i Universal Futurist.

Pause Buddy afholder arrangementer i hele landet. 

1. Rytmer & Ro

Per Cussion spiller fremtidens musik på handpans og andre klangfulde slagtøjsinstrumenter - både akustisk og til nye musikproduktioner af pausemusik - der fremkalder ro og naturlig energi, som modspil til en travl virkelighed, hvor friheden er blevet kapret af some og fomo.
Per læser også ”Postkort fra Pausen” og andre Spoken Words med musikalsk nærvær som pusterum i en travl virkelighed.
Per´s koncertformat lægger op til inddragelse og nærvær i alle nærværets tre modaliteter:
  • Accept
  • Glæde
  • Begejstring
Det er pausen, der er i centrum for koncerten, og musikken er broen til at finde ro og stilhed i sig selv.
Når vi mærker en fredfyldt stilhed i os selv og finder accepten, blomstrer glæden af sig selv. Herfra vokser livsmod og begejstring med kreativitet og virkelyst. 
(60 min.; 7.000 kr. inkl. transport)