Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Light Up!

Anitta Svärd 
Præstegårdsgyden 6, 5600
Telefon: 4027 7370 
Kontakt mail: anittasv@outlook.com 

LIGHT UP! 
Musikalsk duo for enhver smag.

Link til youtube: youtu.be/k8e_SLpGlGc?si=A0yrosZQjAE-w9wT

Kunstnerne:

Tag med på en unik musikalsk rejse med Light Up! Vores dynamiske duo, bestående af:
Organist Torben Krebs og sangerinde Anitta Svärd, der skaber en fortryllende atmosfære i kirkerummet. Torben Krebs' virtuose organistfærdigheder og Anitta Svärds stemme, der favner både engle toner og de dybeste growls og forenes i en uforglemmelig optræden, der vil berøre hjertet hos ethvert publikum.

Repertoire:

Oplev vores berømte rockkoncerter, "Frygter du mørket? " hvor vi ikke kun præsenterer de største hits, men også udforsker dybere temaer som passer til Kierkegaard's filosofi.

Vores repertoire omfatter også efterspurte "Hit med 80'erne" koncert og vores højtelskede "Disney/Eventyr koncerter", der også kan kombineres med en børne/ungdomsgudstjeneste. Vi favner stort set alle genrer, så tøv ikke med at dele dine ønsker med os.

Udover vores talentfulde kunstnere tilbyder vi også professionelt lyd- og lysudstyr. Vores team af professionelle lysfolk forvandler kirkerummet til en kunstnerisk oplevelse, hvor lyset danser med musikken og fremhæver kirkens kunst og historie på en ny og fortryllende måde.

Tag med på en rejse gennem lyd og lys, og lad dig fortrylle af denne unikke kunstneriske udfoldelse med LIGHT UP!

(Pris er imellem 10-15.000 kr alt efter, hvor koncerten skal være, og hvor meget udstyr vi skal have med)1. Frygter du mørket?


2. Hit med 80'erne


3. Disney/Eventyr koncerter