Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Inver

Kontakt: Rune Barslund, Frue Kirkestræde 5B, 5000 Odense C
Telefon: 2383 1408 
E-mail: rune@kasir.dk
Hjemmeside: www.inver.dk

Se og hør: YouTube: www.youtube.com/@InverBandKevin Lees: violin
Rune Barslund: accordeon og irske fløjter
Simon Nyberg: alm. akustisk guitar og 12-strenget guitar

Inver spiller ny folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland blandet med et par traditionelle numre indimellem. Kevin Lees, Rune Barslund og Simon Nyberg spiller med et stort instrumentalt overskud, respekt for traditionerne og samtidig også med en lyst til at udfordre og forny dem. Det kommer især til udtryk i trioens egne kompositioner og idérige arrangementer, som giver trioen en unik og nutidig lyd. Publikum udsættes for hurtige og swingende jigs og reels, spillet med en smittende energi, der kan gøre det svært for mange at sidde stille. Indimellem er der tid til fordybelse, når stemningsfyldte slow airs og valse bliver spillet med en særlig indlevelse og nerve.

Trioens debut-album ”Heading Out” blev nomineret i kategorierne Årets roots album og Årets roots track ved Danish Music Awards Roots 2020. Inver var også nomineret som Årets nye danske roots navn. 

De tre musikere i Inver er tre erfarne unge mænd, som hver især har været på turnéer i en lang række lande, og optrådt på flere af de største folk-festivaler i Europa. Kevin har tidligere vundet BBC Radio 2 Young Folk Award med sit gamle band ”Last Orders” og Rune Barslund vandt i 2012 en Danish Folk Music Award med sin makker Andreas Tophøj for Årets track. Simon er blevet tildelt det svenske Hagström-legat, og turnerer bl.a. med Lena Willemark, Jonas Knutsson, Sébastien Dubé og med old time-bandet Six String Yada.

Inver har spillet kirkekoncerter i både Danmark og Tyskland, og kan bookes til koncerter i hele Danmark.

1. Keltisk kirkekoncert med Inver

Inver spiller koncerter af enten ét eller to sæts varighed alt afhængigt af hvad kirken ønsker. Trioens instrumentering passer perfekt til en akustisk koncert i langt de fleste kirker, men musikerne kan også medbringe anlæg hvis kirken er så stor, at det kræver forstærkning. Musikken krydres med historier og anekdoter, der enten bringer smilet frem hos publikum, giver rum for eftertænksomhed, eller beskriver nogle af de sorger og glæder, som de fleste mennesker må forholde sig til igennem livet.
(Varighed: 60-70 minutter eller 2 x 45 minutter. Pris: 9950 kr. inkl. transport)