Kirkekoncerter og musikalske foredrag

iGlímt

Stephan Kaae, Åvej 6C, 5800 Nyborg
Telefon: 2577 3123
mail: mail.arabesque@gmail.com
web: www.iglimt.dk


iGlímt er opstået omkring et fælles ønske om at lave musik til modne mennesker - tekster med god poesi og indhold og gode velklingende melodier som underbygger teksterne. 
iGlímt består af 5 erfarne musikere med forskellig baggrund. 

Kristine Becker Lund - vokal
Steen Munk Jørgensen - kontrabas
Stephan Kaae - klaver/kor
Radek Wosko - trommer/percussion
Thomas Lund - spansk guitar/elguitar 

Kristine er uddannet operasanger på Det Fynske Musikkonservatorium. Hun arbejder desuden som sangpædagog og korleder og har et stort hjerte for den rytmiske musik. 
Steen har spillet i mange forskellige sammenhænge hele sit liv i bands i Nyborg og turnerede i en årrække med Troels Trier. 
Stephan er uddannet organist og korleder. Han har komponeret de fleste af sangene til tekster af Annika Hlif. 
Radek er uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense med speciale i trommer og komposition. Han er en international musiker.
Thomas er musiklærer på Midtfyns Gymnasium og har spillet i adskillige bands. 

iGlímt holder koncerter i hele landet.

1. Fuldmånelys

Her er glimt fra hverdagen, hvor poesien leder tankerne hen på Benny Andersens univers, men med nutidens øjne. Sangene er fulde af kærlighed til livet med alvor og humor. Alt sammen pakket ind i melodiske harmonier fremført med overbevisning og masser af sangglæde. 

Vi har lavet en PR-video, som kan ses her: youtu.be/jIVU3A93E9s 

Og her er vores hjemmeside: iglimt.dk/

Her er "Gennem byen, over landet" om det at være sundhedspersonale som kommer i private hjem - her er "80'er retro-bukser" om det at ens teenagebarn pludselig går i samme tøj, som man selv gjorde i den alder - her er "jeg vil gi' jer alt det bedste" - en slags nytårssang, med håb om alt det gode og mange flere. 
I alt 15 sange som bevæger sig rundt i mange genrer fra pop over latin til rendyrket swing og henvender sig til et modent publikum med sans for tekster med eftertænksomhed, medmenneskelighed og dybde. Af samme årsag kan man få teksthæfte udleveret til koncerten. Man kan også bare nyde sangene og melodierne.

Se teksthæftet her: 
iglimt.dk/onewebmedia/iGlimt%20-%20Fuldm%C3%A5nelys%20-%20teksth%C3%A6fte%20web.pdf

Kristine vil under koncerten fortælle og sangene og deres tilblivelse.

iGlímt har udgivet albummet "Fuldmånelys".
Link til Spotify: 
open.spotify.com/album/313IcKOIM8S4qXePqvGfq5

Publikum, som har overværet en koncert udtaler følgende:
"iGlimts koncert var en fantastisk, fængende og nærværende oplevelse. Nød virkelig Annika Hlifs tekster og Stephan Kaaes musik, der er så personlige, men stadig rammer der hverdagsøjeblik, der vækker følelser og genkendelse i os alle, smukt sunget af Kristine Becker Lund. Genremæssigt vil jeg mene, vi bevæger os ovre i en skøn blanding af moderne vise-sang - singer-song-writer iblandet lidt jazzie toner." (Marianne Poulsen, laborant)
"Koncerten med iGlimt var fra start til slut en magisk oplevelse, leveret med stor professionalisme af dygtige bandmedlemmer, der supplerer hinanden på en autentisk måde. Musik og tekster går op i en højere enhed med stor variation og mangfoldighed. Som publikum oplevede jeg, under og efter koncerten, stor energi og glæde.
Mere af det. Tak for jer." (Lena Rasmussen, pædagog)
" - jeg fik en tanke om, at I i udfylder det hul Benny Andersen skabte, I er bare mere up to date og har en fantastisk sangerinde - " (Carsten Højholt Hansen, producer Provins TV) 
(Varighed 2 x 45 min. eller 60-75 min.; 12.000 kr. + transport)


2. iGlímt - trio

iGlímt tager også gerne ud som trio, hvis man ønsker en mere afdæmpet koncert. 
Så bliver besætningen følgende:
Kristine Becker Lund - vokal
Steen Munk Jørgensen - kontrabas
Stephan Kaae - klaver/kor
Repertoiret vil være det samme som med trommer og guitar. 
(Varighed 2 x 45 min. eller 60-75 min.; 7.500 kr. + transport)