Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Band Dylan

Band Dylan v. Thomas Ubbesen, Lund Gade 29, 4673 Rødvig, Stevns
Telefon: 5154 1309,
E-mail: mail@thomasubbesen.dk 
Hjemmeside: www.banddylan.dk

Band Dylan består i fuld opstilling af fem musikere, men optræder også i akustisk/semiakustisk udgave med 2-3 musikere. Vi optræder over hele landet med en form for koncertforedrag med fortællingen om Bob Dylans liv og karriere og billeder – men naturligvis først og fremmest hans musik. Bandet har eksisteret i 15 år, er toprutineret og omfatter flere professionelle musikere. Fortæller Thomas Ubbesen er kendt bl.a. fra sin DRtid som en medrivende storyteller med fuldstændigt tjek på Dylan og hans betydning gennem seks årtier. I kirkesammenhæng optræder bandet oftest med en forestilling med særlig vægt på Dylans kristne vækkelse og hans tid som genfødt kristen, foruden med beskrivelse af de religiøse/bibelske træk i hele hans værk.

Band Dylan afholder koncerter i hele landet.

1. Bob Dylan: Sangskrivergeni, Nobelpris-poet, kristen – og menneske

Bob Dylan læner sig i utallige af sine sange og poesi op ad Bibelen – såvel det gamle som det nye testamente. I 1979 meddelte han gennem en pladeudgivelse, at han havde mødt Jesus og derigennem var blevet et nyt, stålsat mennesker. Millioner af fans – hippier, fliphoveder, kunstnere og intellektuelle - var i chok og dømte Dylan helt ude. Men i de næste fem-seks år skabte Bob Dylan noget af sin allersmukkeste musik med stærke tekster i nådesløs sort/hvid. Det er denne særlige periode Band Dylan zoomer ind på i denne forestilling med vidunderlig musik, billeder og en fortælling, som man ikke glemmer lige med det første.
(To timer + ekstranumre. Pris i fuld opstilling: 12.000 kr. + kilometerpenge fra København)


2. Bob Dylan som 81 årig: Sangskriveren og musikeren over dem alle – og still going strong

Bob Dylan har sat standarten for moderne sangskrivning og musik i det hele taget, og han er fortsat, som nogle-og-firs-årig, on the road et sted derude. Dylan har gennem seks årtier med store op- og nedture stået som et fyrtårn i musikken og poesiens verden, han er manden, alle indenfor branchen lytter til og henter inspiration fra – og så fik han jo også lige Nobelprisen i litteratur! Band Dylan giver med medrivende musik, storytelling og billeder deres personlige bud på, hvad der er med ham Bob Dylan i en levende, varm og dybt musikalsk forestilling.
(To timer + ekstranumre, pris fra syv til tolv tusind, afhængig af antal musikere + kilometerpenge)