Kirkekoncerter og musikalske foredrag

HØST

v. Lene Høst
Kontakt: Frue Kirkestræde 5, 5000 Odense
Telefon: 6066 6002
E-mail: lenehoest@live.dk
Hjemmeside: www.hoestvocals.dk

Min Man

Ny Nordisk A Capella Folk

De fire kvinder i Høst har fundet sammen med den fælles vision at skabe en vokal legeplads, hvor de med fire røster og intet andet, fortolker og udfordrer traditionerne i den nordiske folkemusik såvel som i den moderne flerstemmige sang. Med inspiration fra nordisk instrumental folk, bulgarsk kvindekor og jazzens harmoniske univers skaber Høst en ny lyd af nordisk acapella folk; en forårssymfoni af fuglekvidder, kraftfulde rå dissonanser og rytmisk poesi.

I 2023 udkom albummet “Fuglesang”, som er en hyldest til naturen og stemmens kraft. Debutalbummet har høstet varme anmeldelser og kvartetten modtog hele 5 nomineringer ved DMA Roots samme år inklusiv prisen for Årets Komponist. Høst vandt desuden i 2022 to priser i den internationale vokalgruppe-konkurrence på Aarhus Vocal Festival og 2. præmien ved Tampere Vocal Festival i 2023.

Høst er et vokalt modspil til den danske folkemusikscene, men kvartettens fire medlemmer Lene Høst, Liv Vester, Maja Freese og Filippa Westerberg er allerede velbevandrede i genren som både sangere og instrumentalister kendt fra Vingefang, Vesselil, Huldrelokkk, Barani, Mynsterland, Kaisin m.fl.

I was totally impressed with the sound of their opener - so much so, that I had to check with the technician to make sure there was no harmonizer, looper, or playback in their performance. I am proud of such a strong FEMALE ensemble!”
Kim Nazarian, judge at Aarhus Vocal Festival ‘22

LYDEKSEMPEL: Vi, der valgte regnen youtu.be/_Hlx8IGggLI?si=zaUbp-tXJrPWjF4p

HØST holder koncerter i hele landet.

1. Koncert med HØST

Ét eller to sæts koncert med ren vokalmusik af HØST, evt. med enkle inddragelser af publikum gennem fællessang.
(Pris: 30-90 minutter – 12.000-15.000 kr. alt efter omfang og geografi (transport kan vi tale om))


2. Koncert med HØST feat. lokalt kor

En koncert i samarbejde med et lokalt kor. Det kan være kirkens børnekor eller kantori, eller et aftenskolekor. HØST tilpasser koncerten efter korets deltagelse og niveau. Lene Høst, der er uddannet korleder, kan ydermere indgå samarbejde med korlederen i processen op til. 
(Prisen herfor skal forhandles alt efter hvor selvkørende koret er)