Kirkekoncerter og musikalske foredrag

BrogaardAndersen

Kontaktperson: Kristina Brogaard
Mail: kristinaogsoeren@gmail.com
Telefon: 2489 9493
ba-musik.dk
facebook.com/brogaardandersen

Ny velklingende og humørfyldt duo

Singer Songwriter 
Glæden ved at skabe - skaber magiske øjeblikke

Vi skriver sange og fællessange, som vi tager ud og optræder med i sognehuse, kirker, foreninger etc. Vores shows består af koncert og fællessange i et skøn mix, derudover er showet krydret med små anekdoter og drysset med et strejf af trylleri. Et show med plads til både alvor og latter. 
Vi bruger ofte bibelske tekster og personer i en nutidigt optik. Teksterne vises på storskærm/projektor og vi forbereder en særlig præsentation til hvert arrangement. 
Særlige ønsker til showet er vi åbne overfor, - ring og få en uforpligtende snak, så finder vi sikkert en god model til netop jeres arrangement. 
Vi spiller primært på guitar begge to, men veksler også mellem bl.a. klaver, harmonika og violin.

Søren Andersen startede sin guitar-karriere som elev hos Knud Møller. Derudover har han i mange år optrådt som tryllekunstner og er erfaren foredragsholder. 
Kristina Brogaard har altid været et musikalsk legebarn, som elsker at lære et nyt instrument. Nu mestrer hun en god håndfuld, som skaber en dejlig variation i musikken. 
Tilsammen danner Kristina og Søren et fantastisk makkerskab som sangskrivere. Tekster og melodier skabes i synergi og formes i et tæt samarbejde i det musikalske værksted. 

Den glæde, vi har ved at skrive sange sammen, vil vi gerne dele og ønsker med vores sange og musik at bringe håb og glæde til mange.

BrogaardAndersen holder koncerter i hele landet.

1. “Mere kaffe”

Nu kan vi endelig være sammen, og hvad er mere savnet, end at mødes hen over en god kop kaffe. Snakken går om livet, om barndomsminder, om at være bange, om kærlighed og savn… og tiden flyver afsted. 
Et nærværende og livsbekræftende show fyldt med nye og kendte fællessange samt egne sange, som vi fortæller om med jysk lune, magi og anekdoter.
(2 x 45 min show (plads til kort pause midtvejs); pris 6.000 kr. + kørsel)


2. “Frederik - mors dreng flytter hjemmefra”

Vi troede, vi vidste hvem Grundtvig var. Det viste sig, vi intet vidste! Derfor har vi været i gang med at opsnuse, hvordan det mon var at være Grundtvig. Sange og salmer er blevet støvet af og nogle har fået nye melodier. Med magi, humor, fællessang og egne numre er der udsigt til en utraditionel og underholdende oplevelse med N.F.S. Grundtvig som tema. 
2. sept. 2022 er det 150 år siden at N.F.S. Grundtvig skrev sine sidste ord. Dette show kører fra september 2022 og et år frem. 
(2 x 45 min show (plads til  kort pause midtvejs); pris 6.000 kr. + kørsel)