Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Randi Pontoppidan & Christian Rønn

Kontaktperson: Christian Rønn, Absalonsgade 15 st tv, 1658 Kbh. V
Mobil: 2710 3393
E-mail: chr@ganga.dk
Hjemmeside: www.randipontoppidanchristianrnn.bandcamp.com/


Randi Pontoppidan, vokal, live elektronik
Christian Rønn, Würlitzer Piano, fx

Koncert-udtalelse 8/10 2020 fra Lars Rosenlund Nørremark, organist i Galten Kirke: 

"Det formidable samarbejde mellem Christian Rønn og Randi Pontoppidan er i sin essens samtidskunst, der virtuost kombinerer soundscape-musik med inspirationer fra Karlheinz Stockhausen, Luciano Berio, 1970ernes progressive rock, 1980ernes punk og moderne elektronisk musik. Deres samspil er præget af suveræn musikalsk beherskelse kombineret med en lydhørhed overfor rum og publikum".

www.youtube.com/watch?v=Ja4VFNutjhA&feature=youtu.be

Randi Pontoppidan: ´
Randi Pontoppidan er nomineret til årets vokalist, Steppeulven 2020. Sidste år udkom det anmelderroste soloalbum ROOMS (Chant Records, NYC). I samarbejde med musikere som Greg Cohen, Jamaaladeen Tacuma, Sissel Vera Pettersen og digter Morten Søndergaard, har Pontoppidan opbygget sig et solidt ry som en vidtfavnende og original vokal kunstner, der trækker på inspirationer fra såvel free jazz, elektroakustisk kompositionsmusik samt lydpoesi og performance-kunst. Hun er desuden en efterspurgt vokalist inden for ny kompositionsmusik og har opnået international anerkendelse for sine fortolkninger af komponister som Steve Reich, Karlheinz Stockhausen, John Cage m.fl. og for sit arbejde med Paul Hilliers vokalensemble 'Theatre of Voices' med hvem hun f.eks. opførte Karlheinz Stockhausens 'Stimmung' i Carnagie Hall (NYC). Læs mere på: www.randipontoppidan.com

Christian Rønn: 
Christian Rønn arbejder med improvisation, elektroakustisk musik, komposition, lydkunst og optræder og skriver i mange konstellationer. F.eks. med Peter Peter, Ikue Mori, P.O. Jørgens, Lotte Anker, Bob Bellerue og mange andre. Rønn´s energiske og ud-af-kroppen-agtige spillestil i freejazz trioen “Blind Mans Band” og med Ikue Mori, har ført til sammenligninger med både Cecil Taylor og Sun Ra. Som orgel-spiller har han uropført Fluxus-kunstneren Henning Christiansens værk “Fluxorum Organum” i Danmark, og egne, såvel som andres, og kollaborative, værker for orgel og multi-kanals elektronik. Han står også bag det populære electronica-act “Ganga” og har skrevet film-musik til klassikere som “Battleship Potemkin”, Metropolis” og “Man with a Movie Camera”.
Læs mere på: www.christianronn.dk

Randi Pontoppidan & Christian Rønn afholder koncerter i hele landet.1. Musik skabt i nuet

Randi Pontoppidan & Christian Rønn udforsker et frodigt organisk område af improvisation og lydkunst. Den varme lyd af et würlitzerklaver, ekstrem vokal-teknik og unik brug af elektronik, sender lytteren ud på en særlig lyd-rejse i stratosfæren. Specielt tilrettelagt efter den specielle akustik i jeres kirke.
(1 time. 8.000 kr. - plus transport)


2. ORDENE I RUMMET - med digter Nicolaj Stochholm

Under overskriften “Ordene i Rummet” inviteres den anerkendte digter Nicolaj Stochholm indenfor i Pontoppidan og Rønn´s billedskabende musikalske univers, og sammen tager de publikum med på en generøs lyd- og ordrejse. Stærke rytmiske ordbårne poetiske forløb afveksler med abstrakte og drømmende soniske universer. En times koncert der åbner døre ind til nye rum, på tværs af gængs logik.
Nicolaj Stochholm debuterede som forfatter i 1991 med digtsamlingen ”Biografi”, og senere etablerede hans 2. digtsamling “Sammenfald” ham som en af landets stærke digtere. Han er bl.a. blevet tildelt Michael Strunge Prisen, Emil Aarestrup Medaillen 2003, Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat 1994 og Det Danske Akademis Beatricepris 2002.
(Pris 10.000 kr.)