Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Bilal Irshed Trio

v. Bilal Irshed, Vinkelvej 9, 3630 Jægerspris
Telefon: 5189 9280
E-mail: irshed.bl@gmail.com
www.bilalirshed.com


Oplev en hyldest til ouden og hør den klassiske arabiske musik i en ny mesterlig fortolkning bakket op af cubanske rytmer.   
Det arabiske strengeinstrument med den smukke klang, oud’en, troner centralt i den arabiske musiktradition. Bilal Irshed er en herboende palæstinensisk-dansk komponist og oud-virtuos og en af de fremmeste eksponenter for oud’en. En sjælfuld musiker, der dyrker den traditionelle mellemøstlige musik , men som også lader oud’ens skønne og vemodige toner klinge i nye sammenhænge. Trioen har eksisteret siden 2011 og har udsendt to albums – ’Compositions’ (2011) og ’Chronotope’ (2015). De har siden spillet et væld af koncerter, bl.a. mange kirkekoncerter, og har mange gange medvirket til gudstjenester. Et eksempel kan ses her fra Riskov Kirke med DR Kriken:
www.youtube.com/watch?v=7YmJm-HT1c0 
Bilal Irshed Trio består, foruden Bilal Irshed, af den danske bassist Rasmus Møldrup og den herboende cubanske perkussionist Yohan Ramon

Bilal Irshed Trio afholder koncerter i hele landet.

1. Bilal Irshed Trio - En musikalsk rejse fra Havana til Jerusalem

Trioen er en hyldest til oud’en og instrumentets varme nærmest meditative lyd. Ved at kombinere denne lyd med cubansk perkussion og dansk/nordisk jazzfeeling bliver oud’en sat ind i en mere interessant og nutidig sammenhæng. Musikken består således både af moderne original-kompositioner og nyarrangementer af traditionel mellemøstlig musik.
Trioen lyd passer fantastisk godt ind i et kirkerum og det kan selvfølgelig arrangeres at trioen kan spille med på salmer eller præsentere en mellemøstlig version af disse. 
(30-90 min. 8.000 kr. excl. transport)


2. Oud og kontrabas

Oplev en intim koncert hvor ouden er helt i fokus, kun afbrudt af de dybe tone fra kontabassen. Det tætte organiske sammenspil mellem oud og kontrabas er et sandt møde mellem øst og vest. 
(30 - 60 min. 6000 kr excl. transport)


3. Solo Oud - The magic of the Orient

Det er sagt at man i oudens klang kan høre hele Orientens historie og skønhed. 
Oplev en dejlig koncert kun i selskab med dette smukke og meditative instrument. 
(30 - 60 min. 3500 kr excl. transport)