Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Vingefang

v. Lene Høst, Frue Kirkestræde 5B, 5000 Odense C
Telefon: 60 666 002
mail: lenehoest@live.dk
www.vingefang.com


Med udgangspunkt i deres stemmer har Vingefang skabt et repertoire der spænder fra nordiske klange, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer. Heri blander sig violin, bratsch, klaver, guitar og percussion og de unge musikere skaber med enkle virkemidler og stor spilleglæde et univers med levende billeder som tager lytteren på en spændende rejse rundt i verden.

Lene Høst og Miriam Ariana er to unge talentfulde musikere med rødder i Norden. De har begge studeret på Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje og har rejst og boet i forskellige dele af verden, hvor de har suget til sig af musikken og kulturen. I 2015 udgav de deres debutalbum som skaffede dem en nominering ved DMA Folk, og siden da har de turneret med deres musik i Danmark, Frankrig, Brasilien og Tyskland. I maj 2018 udgiver de deres andet album "Tidens Ekko", der giver genlyd i både krop og sjæl, og sangenes tematikker skriver sig ind i samtiden med budskaber om grænser, der skal brydes, hjertevarme, der må strømme og livet, der bør nydes. På denne plade optræder også cellisten Maja Freese, og Vingefang kan i denne konstellation hyres som trio.

Vingefang bring a clarity to their music that seems to demand the word "delightful." Whether it is their own compositions or a journey through the music of France, Denmark, Sweden and Brazil, they make it all their own.”
CF - RootsWorld Magazine


Lene Høst:
vokal, guitar, klaver og percussion
Miriam Ariana: vokal, violin, bratsch og percussion
Maja Freese: cello, vokal

Vingefang afholder koncerter i hele landet.

1. Vingefang koncert


En koncert med Vingefang som duo eller som trio med cellisten Maja Freese. Der er mulighed for at inddrage publikum undervejs i koncerten med fællessang og ved sogneaftenener i fælles kædedans og sange fra balladetraditionen.
(Honorar for duo 5.500 kr. Honorar for trio 8.000 kr. - transport efter aftale)  


2. Samarbejde med kor om koncert

Vingefang tilbyder et samarbejde med kirkens lokale kor, hvor sanger og korleder Lene Høst kan levere sangmateriale til koret og i samarbejde med korets dirigent laver en plan for forløbet, som kan udmunde i en koncert sammen med Vingefang. 
(Aflønnes alt efter omfanget)


3. Kirkelig handling

Vingefang medvirker ved gudstjeneste eller andre kirkelige højtider. 
(Honorar for duo 5.500 kr. Honorar for trio 8.000 kr. - transport efter aftale)