Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Band Dylan

v. Thomas Ubbesen, Ingemannsvej 22, 1964 Frederiksberg C
Tlf. 2854 5714
Mail: mail@thomasubbesen.dk 
Web: www.banddylan.dk 

Band Dylan, fem mands orkester, fortolker Bob Dylans sangskat, især med fokus på hans kristne periode og religionens rolle i hans kunst. Thomas Ubbesen fortæller mellem numrene medrivende og levende om personen og myten Bob Dylan

Band Dylan afholder koncerter i hele landet.

1. Bob Dylans møde med det sublime

Band Dylan præsenterer et udvalg af Dylans smukke, religiøse sange, og storyteller og dylanolog Thomas Ubbesen bidrager med den fascinerende fortælling om det hvileløse geni, den myteomspundne og gådefulde kunstner og hans personlige og kunstneriske møde med det, der er så meget større end en nok så feteret rockstjerne: Dylans møde med det religiøse, med kristendommen – og med Jesus selv. 
(12.000 kr. -20.000 kr. plus transport afhængig af tid og sted)


2. Dylan gennem seks årtier

Band Dylans forestilling om Bob Dylans liv, musik, lyrik, person, kærlighedsliv – og en Nobel pris, som han næsten ikke ville have! Det er en musikalsk rejse gennem seks årtiers verdensberømmelse præget af op- og nedture, gudelignende tilbedelse og endeløs foragt, kærlighed og had. En spændende fortælling om et liv hinsides alt, hvad vi almindelige dødelige næsten kan forestille os. Og en musik der … kommer til at leve evigt. 
(12.000 kr.-20.000 kr., afhængig af tid og sted + transport)