Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Skanderborg Pigekor

v. dirigent Alice Vestergaard, Dørupvej 11, 8362 Hørning
Telefon: 4060 6747
E-mail alice.vestergaard@outlook.dk
Hjemmeside: www.skanderborgungdomskor.dkSkanderborg Pigekor har eksisteret siden 2001 og er en overbygning til Morten Børup Koret i Skanderborg. Koret rummer 35 piger fra 16 år og op. Repertoiret spænder vidt fra kirkemusik til jazzarrangementer, klassisk, gospel, danske sange og julesange og der synges hovedsageligt á capella. Koret har tidligere vundet den danske korkonkurrence ”Sangerdyst fra kyst til kyst” og har opnået sølv og gulddiplomer ved adskillige internationale korkonkurrencer. Skanderborg Pigekor har sunget mange koncerter rundt omkring i Danmark og indspillet en række CD´er, og de har i flere omgange sunget i TV udsendelserne ”Før søndagen” på DR. Koret har optrådt mange gange på Skanderborg Festivalen sammen med kunstnere som Carpark North, De eneste to, Anna David og Hej Matematik.
Koret har gennem flere år samarbejdet med pianisten og komponisten Niels Nørager, som har komponeret flere stykker specielt til koret.
Hør mere til koret på www.youtube.dk (Skanderborg Ungdomskor eller Skanderborg Girls Choir).
Læs mere på korets hjemmeside: www.skanderborgungdomskor.dk

Udover en selvstændig korkoncert tilbyder Skanderborg Pigekor nu også et nyt koncept i form af fælleskoncerter med en jazz-trio, hvor trioen akkompagnerer koret og desuden selv spiller bl.a. pianisten, Niels Nøragers kompositioner i den nordiske stil, som er melodiøs, udtryksfuld og stemningsfyldt. 
Trioen består af: 
Niels Nørager: klaver, Jakob Panduro: bas, Henrik Nielsen: trommer

Dirigent: Alice Vestergaard

Skanderborg Ungdomskor afholder koncerter i hele landet.

1. Korkoncert á capella med Skanderborg Pigekor

Koncert med blandet repertoire som kan sammensættes efter arrangørens ønske.
(Op til 80 minutter; 6000 kr. + transport)


2. Kor + Jazztrio

En trebenet koncert: Koret optræder alene, trioen optræder alene, kor+trio optræder med et fælles program.
(Op til 80 minutter; 10.000 kr. + transport)


3. Minikoncert

En lille gruppe piger (antal:10-12) synger uden dirigent et lille repertoire af danske sange (i december julesange). Kan indgå i et større arrangement- Gudstjeneste, bryllup, begravelse ect. Repertoire aftales med arrangør.
(Op til 20 minutter; 3000 kr. + transport)