Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Kristine Thastum Trio

 v/Kristine Thastum
Landlyst 33 
8541 Skødstrup
Telefon: 2961 1234
Email: kristinethastum@gmail.com
kristinethastumtrio.dk

Kristine Thastum Trio består af 3 rutinerede konservatorieuddannede musikere. Trioen spiller udelukkende akustiske instrumenter – let forstærket efter behov. Her blandes elementer fra pop, singer songwriter, klassisk og folkemusik til et lyst, levende og transparent lydbillede med god plads til den intense sang med den nærværende tekst, men også til improvisatoriske indslag. Musik og videoeksempler findes på trioens hjemmeside.
Kristine Thastum Trios medlemmer er:
Kristine Thastum: Sang, percussion
Louise Ring Vangsgaard: Violin, Bratsch, Kor
Anders Borbye: Guitar, Cuatro, Kor

Kristine Thastum Trio afholder koncerter i hele landet.

1. Fra traditionel folk til drømmende pop og eftertænksom singer-songwriter musik

Kristine Thastum Trio spiller musik indenfor folk/pop og singer-songwriter genren. Repertoiret er en blanding af egne sange, samt fortolkninger af nogle af de sange vi rigtig godt kan lide.
Musikken fungerer rigtig godt i kirkerum, samt i mindre og mellemstore lokaler som f.eks sognegården, hvilket giver mulighed for en ”tæt på” oplevelse af musikken.
Vi spiller både gamle danske folkeviser såsom "Sensommervise", "Jeg kan se på dine Øjne" og "Bonden og Elverpigen", og nyere numre af blandt andre Alison Krauss, James Taylor og KD Lang. 
Vi søger at skabe stemninger af glæde, varme, længsel, håb og eftertænksomhed, og musikken udføres med stor indlevelse, nærvær og med god plads til improvisation. 
(1 x 60 min eller 2 x 45 min (ca), honorar fra 7000 kr. nødv. hjælpemidler: 230V strøm til lys og mindre forstærkere/lille sanganlæg)