Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Østerdahl og Witter

www. Haurumbooking.dk
Booking: Gitte Haurum - E-mail: mail@haurumbooking.dk, Telefon: 2238 1663


Koncertforedrag med Østerdahl / Witter, Kirkekoncert med Allan Østerdahl eller med Witters Syndrom.

Østerdahl/Witter har udviklet et helt særligt koncept, som forener indholdsrige foredrag og intens livemusik. Publikum kommer med på en meget anderledes og underholdende rejse i lyd, ord, billeder, quiz og flere andre elementer, der tilsammen giver en meget levende vej til læring, hvor man får lov at føle, se, lytte og grine undervejs.
Teknik:
Spillestedet stiller lærred og projektor til rådighed – resten medbringer musikerne selv.
Hvis foredraget skal benyttes til et åbent arrangement, så deler Østerdahl/Witter gerne dit arrangement på deres facebookside.

Østerdal og Witter afholder koncerter i hele landet.

1. 15 poetiske perler – de bedste tekster i dansk rock

Gennem ord, film og nye fortolkninger gennemgår Allan Østerdahl og Troels Witter de 15 bedste tekster fra 50 års dansk rock. Fra Belli, Larsen, Brandt og C.V. og mange andre til de nye kuld af gode, danske sangskrivere med noget på hjertet.
Koncertforedraget runder emner som ungdomsoprør, tro, tvivl, kærlighed, liv og død og sætter dem ind i en nutidig ramme. Sangene fortolkes live med to guitarer.
Det er dansk kultur- og musikhistorie formidlet på en anderledes, intens og underholdende måde.
Se video fra foredraget her: www.youtube.com/watch?v=axk0vllWR98&list=UUo53QWyiGpjB2P1LQ3uxPRw
(2 x 50 minutter – 8.500 + transport (fra Silkeborg))


2. ´67 – det største år i rockhistorien

1967 ændrede musikhistorien for altid. Det var året for “Sgt. Pepper” – og andre væsentlige udgivelser fra de store navne som blandt andre Stones, Who, Hendrix og Dylan.
Men 1967 var også året, hvor en lang række af rockens største navne debuterede – Doors, Leonard Cohen, Velvet Underground, David Bowie, Pink Floyd og mange andre. Og herhjemme satte Steppeulvene nye standarder for dansk rock med pladen ”HIP”.
Allan Østerdahl og Troels Witter  kigger tilbage på de sidste 50 år med nye fortolkninger af de centrale værker og giver forklaringen på, hvorfor 1967 blev det største år i rockhistorien
Se video fra foredraget her: youtu.be/jZBBRCALZMM
(2 x 50 minutter – 8.500 + transport (fra Silkeborg))


3. De 10 bud – rockens dekalog

I over 3000 år har De Ti Bud været en moralsk rettesnor for menneskeheden.
De er ikke kun en religiøs verdensorden, men et menneskeligt grundvilkår, der stadig udgør fundamentet for hvordan vi har indrettet vores samfund.
Allan Østerdahl og Troels Witter er gået på jagt blandt vor tids største sangskrivere – blandt andet Depeche Mode, Paul Simon, The Beatles og Nick Cave for at finde ud af, hvilke aftryk De Ti Bud har sat sig i den moderne musik.
Gennem musik, ord og film tager de publikum med på en rejse, der både oplyser og underholder – og måske giver et par gode forslag til, hvordan vi kan blive bedre mennesker sammen.
Se video fra foredraget her: youtu.be/5KXsiBMfAXQ
(2 x 50 minutters koncert med band – 8.500 + transport fra Silkeborg el. 1 x 65 minutters akustisk solokoncert – 5.000 + transport fra Silkeborg)


4. Allan Østerdahl

Allan Østerdahl er netop nu aktuel med hans tredje album ”Puzzle & pop” – slutningen på hans planlagte triologi som tog sin begyndelse i 2009.
Allan Østerdahl med band leverer sange fra alle tre albums. Sange som har masser på hjerte – både musikalsk og tekstmæssigt. Publikummet vil blive taget med på en rejse ind i et blomstrende tekstunivers, som giver mulighed for eftertænksomhed og fordybelse. Alle sange leveres med Allans vedkommende vokal, og med et yderst kompetent og velspillende band.
Allan Østerdahl optræder med sit band, som består af Jesper O. Jakobsen på bas, Christoffer Holm Clausen på Fender Rhodes og Rasmus Riis Sitarz på trommer.
Soloudgivelser:
– Time & Tense(2009)
– Remove & Regret (2012)
– Puzzle & Pop (2018)
Se video her: www.youtube.com/user/AllanOsterdahl
(2 x 45 minutters koncert med band – 10.000 + transport fra Silkeborg el.  1 x 65 minutters akustisk solokoncert – 5.000 + transport fra Silkeborg)


5. Witters Syndrom: Den Jord Vi Står På

Witters Syndrom er er et musikalsk og lyrisk projekt, der udspringer af et ønske om at bringe fordybelsen tilbage i sangen. Med rødder i både den danske salmetradition og den progressive rock rækker sangskriver Troels Witter ud efter de inderste menneskelige følelser – magt, afmagt, længsel, nærvær, tro, tvivl, rådvildhed og håb. 
Sammen med sin søn Mads Witter, der er et musikalsk talent af en sjælden kaliber, lukker Troels Witter tilhørerne ind i en meget personlig sjælerejse – helt ind i Witters Syndrom. Sangene bliver fremført med to akustiske guitarer, film og fortællinger, der til sammen giver en intens og varm oplevelse af aspekter af livet, som på samme tid er personlige og universelle. 
Troels Witter er musiker, sangskriver, guitarist, foredragsholder – og mediekonsulent i Folkekirken.
Witters Syndrom har i 2018 udgivet albummet ”Den Jord Vi Står På”.
Se vidoer med Witters Syndrom her: www.youtube.com/user/WitterTroels
(1 x 90 minutter el 2 x 45 minutter. Honorar: 5.500 + transport fra Silkeborg)