Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Trio Faber, Striim og Rosengreen

Kontaktperson: Katrine Faber, Hjortshøj Møllevej 138 8530 Hjortshøj
Tlf: 5054 7024
Mail: teaterviva@gmail.com  
www.katrinefaber.dk  

Krümmi
La Ilorona
Mørkets sang

Trio Faber, Striim og Rosengreen består af tre spændende kunstnere.
Katrine Faber er sanger, skuespiller og historiefortæller. Uddannet skuespiller på Istiuto Di Arte Scenico i Italien og som sanger på Roy Hart Center i Frankrig og Voice Studio i England. Katrine er leder af Teater Viva og rejser med teater og koncerter i mange dele af verden.
Nikolaj Rosengreen er flamencoguitarist og komponist. Uddannet på Aarhus Musikkonservatorium med speciale i world music og den spanske flamencomusik.
Aksel Striim er cellist og komponist. Uddannet på Aalborg Musikkonservatorium og med en vid erfaring som cellist i mange genrer.
Alle tre musikere har rejst og deltaget som kunstnere i interkulturelle projekter i mange forskellige dele af verden. Deres koncert byder på musik, der passerer grænser og bringer det menneskelige møde i fokus. De byder på en intens musikoplevelse med tæt kontakt med deres tilhørere.
Sange på flere smukke sprog fra vidt forskellige steder i verden men som rammer lige ind i hjertekulen med deres menneskelige udtryk af livets smerte, glæde og håb. Formidlet med Fabers stærke stemme og unikke fortællertalent, Rosengreens tonerige  og ekvilibristiske flamencoguitar og Striims følelsesfulde og varme cellotoner. 
Vi har spillet for alle slags publikummer; store og små og i alle slags koncertrum. Og vi glæder os til at spille for flere!

Vi spiller koncerter i hele landet og internationalt.

1. Spanske, latinamerikanske og nordiske sange og toner for sang, cello og flamencoguitar

Spanske, latinamerikanske og nordiske sange og toner
i møde med små perler af visdomsfortællinger fra hele verden.
(60 - 90 min.; Honorar: 7500 kr + transport)