Kirkekoncerter og musikalske foredrag

Louise Juul

Kontakt: Tingvej 2A, 3.1.; 8210 Aarhus V
Telefon: 2169 4774
E-mail: louise@louisejuul.dk
Hjemmeside: www.louisejuul.dk

Louise Juul er sangerinde og komponist med over 300 optrædender og koncerter på bagen. Hun er blevet hørt af et større og større publikum, ikke bare i denne del af landet, men også internationalt. Hun optræder solistisk og med akkompagnement med hendes fortolkning af klassikere og sange hun selv har skrevet tekst og melodier til. Dette har bl.a. ført til 3 album, udgivet på henholdsvis Gyldendals Pladeselskab Exlibris samt Target Distribution. Louise har tilmed plejet sin stemme i teatermæssige sammenhænge og bl.a. optrådt som Eliza i Palsgaards opsætning af My Fair Lady, såvel som Amanda i Daniel Bohrs iscenesættelse af Julius med tourne i de store danske musikhuse. Louise er at finde på Spotify, Itunes, Youtube etc.

For mere information om Louise, se: www.louisejuul.dk
el. 
www.facebook.com/pages/Louise-Juul/133896880014861

Louise Juul afholder koncerter i hele landet. 

1. En hyldest til Eva Cassidy

Jeg vil i ord og toner fortælle om sangerinden Eva Cassidy.
Den amerikanske musiker og sanger Eva Cassidy havde en utrolig stemme og en ubeskreven evne til at indleve sig og fortolke sange på en måde, så det risler én ned af ryggen. Hun døde desværre af hudkræft i 1996 kun 33 år gammel. 
Jeg har længe villet videregive historien om denne unge kvinde med den store stemme og hendes fantastiske fortolkninger af sange som ”Over the Rainbow”, ”Imagine” eller ”Danny Boy”.
Koncerten er ment som en hyldest til Eva Cassidy, hvor jeg i hovedtræk gengiver et udpluk af de sange hun er mest kendt for, og hvor jeg ind i mellem sangene fortæller historien om Eva Cassidys liv og især hendes eftermæle som på en gang er både ulykkelig og enestående. Det musikalske talkshow vil blive afholdt på dansk med mindre andet ønskes. Sangene er naturligvis på engelsk men det bliver de ikke mindre smukke af!
(45-100 min. uden pause; Louise medbringer selv lille anlæg. Arrangementet virker godt med et par fællessalmer ind imellem. Pris: 4500 + kørsel efter statens takst)
Koncerten er med stor succes tidligere afholdt: Juelsminde Kirke, 2006; Snaptun Kirke, 2009; Saxild Kirke, 2009; Rårup Kirke, 2012, Smidstrup Kirke, 2014


2. Louise Juul m. akk.

Country-inspireret med tilbagelænet og indtagende udtryk 
LOUSE JUULs musik afspejler country-genrens behagelige sound men flirter også med jazz- og popklingende melodier præsenteret i et lækkert, til tider kantet lydunivers. 
Teksterne er på engelsk og har karakter af ærlighed og åbenhed. 
Louise optræder enten solo el. med konservatorie-uddannede musikere. 
(Vejledende pris er: 8.000 kr. alt afhængig af de konkrete forhold)

For mere information om Louise og for at læse anmeldelser, se mere på: www.louisejuul.dk

Louise er også at finde på Spotify, Itunes, Youtube etc.

Video:
www.youtube.com/watch?v=p8HrCNVcd6k